Mesepszichológia, meseterápia, jelentkezzen a 2024-ben induló alap- és középszintű online vagy hagyományos képzéseinkre, tanfolyamainkra! Fairy tale psychology & therapy. Társasházkezelés.

 e-pakk Tanácsadás

Nyitólap
Fel

Mesediagnosztika-, -tanácsadás

Ezen az oldalon jelentkezhet és tájékozódhat az egyéni mesediagnosztikai, életvezetési tanácsadásról, amelyet felnőtt korcsoportú személyek számára ajánlunk.

Módszertani, elméleti alapja a pszichológus szerző által 2003 óta folyamatosan fejlesztett Mesehős személyiségdiagnosztikai és mesetanácsadó komplex módszer.

Időtartam

2X45 perc és egy speciális instrukció segítségével írt saját írású mese elkészítési ideje. Ez utóbbi elkészítése személyenként eltérő időigényű. A meseírás helyét, időpontját, időtartamát a tanácsadást kérők döntik el. 

Az első találkozás

során a tanácsadáshoz szükséges adminisztratív és szakmai teendők elvégzése történik. A beszélgetés során felmérjük a tanácsadást kizáró okokat.  meglétük esetén a tanácsadást befejezzük. Kizáró okok hiányában ezen alkalommal felmérjük a tanácsadást kérő mentális állapotát, exploráció, anamnézis és egyéb módszerek segítségével feltárjuk múltját, életeseményeit, élet-, családi körülményeit és kiadjuk  a meseírási instrukciót.

A második találkozás

alkalmával a megírt  mese közös elemzésével történő beszélgetés során feltárjuk a tanácsadást kérő valós és vélt problémáit, lehetséges személyre szabott megoldási és egyéb lehetőségeit. Amennyiben a megoldása nem azonnali, akkor tájékoztatjuk a folytatás lehetőségeiről.

Tanácsadási díj

A tanácsadás díja 20 000 Ft, amely ÁFA-mentes és készpénzfizetési számla ellenében fizetendő.  Amennyiben az első találkozás során a tanácsadást kizáró ok derül ki, akkor egyszeri 5000 Ft, ÁFA-mentes költség fizetendő az előző módon.

Tanácsadó

Jelentkezés

meseinfo kukac e-pakk.hu 

(át- és egybe írva)