Mesepszichológia-meseterápia kezdő és középhaladó tanfolyamok. Fairy tale psychology & therapy - presentations, conferences. Mese-teszt - Fairy Tale Test. Társasházkezelés.

 e-pakk Teszttörténet

 

Nyitólap
Fel

2003. december 23.

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy a szerző írásban is megadta a teszthez tartozó kézikönyv, jegyzőkönyv és tesztkártyák magyar nyelvű elkészítésének és forgalmazásának kizárólagos, exkluzív jogát. 

2004. január 30.

A szakmai anyagok fordítása megkezdődött. Befejezési határidő 2004. április 30.

2004. március 5.

A Pszinapszis 2004 rendezvény műhelyeinek egyikében Tornyossy Mária vezetésével szintén nagy sikerrel foglalkoztak a mesékkel jungi szemléletű meseelemző kiscsoportos foglalkozás keretében.

2004. március 8.

A hónapban ígéretünknek megfelelően megkezdjük fejlesztő csapatunk tagjainak a bemutatását. 

2004. március 30.

Örömmel tudatjuk, hogy Dr. Vargha András tanár úr

elfogadta felkérésünket. Vállalja a tesztek pszichometriai, matematikai statisztikai munkálatainak irányítását, a szakértői

és konzulensi feladatokat.

2004. május 3. 

 

A szerző új vizsgálatai és tesztjének az újra standardizálása révén a teszt várhatóan további 3 db új személyiségjeggyel bővül. Három hónap múlva részletesebben is bemutatjuk az új eredményeket.

 

2004. május 11.

 

A teszt kézikönyvének és jegyzőkönyvének a fordítása elkészült. Megkezdtük szakmai ellenőrzését, a szerzővel a fordításhoz szükséges szakmai anyagok pontosítását és tisztázását. Ütemtervünk szerint 2004. június végére elkészül.

 

2004. május 21.

 

A szerzővel történt egyeztetés alapján az átdolgozott és legújabb, a 3. változat kerülhet majd hazai kiadásra. Emiatt ütemtervünk módosult kb. augusztusra.  

 

2004. június 30.

A szerző elkészítette a teszt harmadik, átdolgozott kiadásának a végleges változatát.  

 

2004. augusztus 1.

Megkezdtük a teszt harmadik, átdolgozott kiadásának fordíttatását. Várhatóan szeptember/október végére elkészül.

 

2004. november 1.

Megkezdjük a teszt magyar nyelvű fordításának szakmai feldolgozását. Szeretnénk karácsonyra elkészülni vele.

 

2004. december 1.

A fordítás teljes szakmai ellenőrzésére és a nyomdai előkészítésre a decembert és a januárt tervezzük. 

 

2005. március 1.

A hónapban megkezdjük a kézirat végleges formátumának és fordításának szakértői és végső ellenőrzését. Tervünk, hogy a teszt április vége-május elejétől, azaz a II. negyedévben már megvásárolható lesz.

 

2005. május 1.

Május végén a nyomda fogadja a kész komplett teszt kéziratát. Június végétől folyamatosan szállítjuk megrendelőinknek. Előrendelést felveszünk rá. (Komplett teszt tartalma: 1 db magyar nyelvű felhasználói kézikönyv, 10 db magyar nyelvű jegyzőkönyvfüzet, 1 db tesztkártyacsomag, 1 db a pontozást is segítő könyvjelző. Kedvezményes vételára: érdeklődj! Ft) Részletesen bemutatjuk júliustól! A teszthez tartozó további új kedvezményeket és térítésmentes szolgáltatásokat vásárlóink és hallgatóink várhatóan 2006. I. félévétől vehetik majd igénybe. 

A fejlesztés menetéről folyamatosan tájékozódhatsz a hírek oldalon!

 

Vissza a lap elejére