Mesepszichológia és meseterápia kezdő és középhaladó tanfolyamok 2017. évben. Fairy tale psychology & therapy - presentations, conferences. Jogtiszta pszichológiai tesztek. Nyelvkönyvek, szótárak nagy kínálatban. Társasházkezelés.

 e-pakk Tesztkínálat

Nyitólap
Fel
Katalógus 2.

Aktuális tesztkínálat

Az általunk forgalmazott tesztek, tartozékaik eredetiek, jogtiszták. Természetes személy vásárlásához szakirányú képzettség igazolása szükséges. A magyar nyelven elérhető teszteket, tartozékaikat közöljük. A teszt képére kattintva további érdekességeket, szakmai ismertetőket találsz!

A forintban megadott bruttó árak a kedvezményt tartalmazzák!

Kattints a képre

Megnevezés/Ár 

Kattints a képre

Megnevezés/Ár

Lüscher-teszt  (klinikai változat)

Kérj ajánlatot!

Koch
Fa-teszt

4 100

Kérdőívek, becslőskálák

Érdeklődj!

75 papír-ceruza teszt

3 600 Ft

Mese-teszt  

48 000 Ft

Mill-Hill
Szókincs teszt

15 120 Ft/db

Pánik és agorafóbia skála

Kézikönyv

20 895 Ft

 

Kérdőívek 50 fős licenc

13 540 Ft

63 000 Ft/ 5 db

Raven APM teszt 

I-II. füzet

9 000 Ft/db

Raven CPM  teszt
10 000 Ft/db

37 000 Ft/5 db 40 000 Ft/5 db

Raven SPM  teszt
5 000 Ft/db

Raven APM kézikönyv 

5 000 Ft/db

20 000 Ft/5 db Raven CPM kézikönyv 

5 000 Ft/db

Raven  normatábla

 

50 db válaszlap

APM

5 000 Ft/csomag

CPM

2 000 Ft/db

CPM

5 000 Ft/csomag

SPM

2 000 Ft/db

SPM

5 000 Ft/csomag

MILL-HILL

5 000 Ft/csomag

Értékelőkulcs

 

APM

2 000 Ft/db

Raven tesztek új változatok (Parallel)

SPM+, SPM, CPM

 

Érdeklődj!

CPM

2 000 Ft/db

SPM

2 000 Ft/db

MILL-HILL

2 000 Ft/db

Zulliger-teszt

Kérj ajánlatot!

 

 

MMPI-2

német nyelvű

50% akciós ár

55 250 Ft

Rorschach-teszt 

táblák

Forgalmazása szünetel

 

 Rorschach-teszt 

tesztértékelő program

(magyar nyelvű)

 19 800 Ft

Rorschach-teszt 

Lokalizációs táblák

Magyar, színes változat

 4 700 Ft

Szondi-teszt

Forgalmazása 

szünetel

 

Brickenkamp
d2- teszt

Forgalmazása szünetel

l

TAT-teszt

Forgalmazása szünetel

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

KARL KOCH 

Fa-teszt

eredeti cím

  Der Baumtest

(Der Baumzeichenversuch als diagnostisches Hilfsmittel)

Kiadó
Hermit Kiadó, 2015 

A teszt  használatát teljes korosztály vizsgálatára 6 éves kortól, egyéni és csoportos vizsgálat esetén ajánljuk. Használata és a teszt felvétele egyszerű, rövid időtartamú. A tesztet kivetítési és fejlődési tesztként használják. Elmélete abból indul ki, hogy a személy a farajzban önmagát ábrázolja, vagyis a rajzoló megmutatja a világban elfoglalt helyét és a világhoz fűződő viszonyát, érzelmeivel, érzéseivel, reakcióival. A teszt gyakran utal korábbi lelki trauma időpontjára (Wittgenstein). Jelzéseket ad az intelligenciáról és a fejlődési/fejlettségi fokról. Az iskolás gyermekekre (egészséges és debilis) és felnőttekre kiterjesztett vizsgálatok alapján az átlagértékek kiszámíthatókká, standardizálhatóvá váltak. Az eredményeket grafikus ábrázolásokban és táblázatokban részletesen dokumentálták. Magyar nyelvű tömörített szakanyagát a MÜM OPTI adta ki utoljára az 1980-as évek elején korlátozott példányszámban, belső használatra, csak pszichológusok részére. A Fa-teszt magyar nyelvű fordítása az immár kilencedszer átdolgozott és bővített német nyelvű kézikönyve alapján készült. A teszt mint pszichodiagnosztikai eszköz jól bevált és mindenki számára nélkülözhetetlennek mondható. A teszt magyar nyelvű kézikönyve készlettől függően kapható.

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

R. BRICKENKAMP 

A d2 figyelem- és terhelés-teszt

eredeti cím

  Test d2 Aufmerksamkeits-Belastungs-Test

8. átdolgozott és felújított kiadás 1994

 Kiadó
Hogrefe Verlag für Psychologie 

A d2-teszt  használatát 9-59 éves korosztály egyéni és csoportos figyelem és terhelhetőség vizsgálatához ajánljuk. Használata és a teszt felvétele egyszerű, rövid időtartamú. A teszt a teljesítmény tesztek kategóriájába tartozó papír-ceruza teszt. Komputeres változata is létezik. A teszt felvétele és kiértékelése instrukciókkal együtt kb. 8 perc. A d2-teszt az un. "áthúzós-teszt" szabványosított továbbfejlesztése. Méri a munkatempót és a pontosságot a hasonló vizuális ingerek megkülönböztetésénél és ezzel lehetővé teszi az odafigyelési és koncentrációs teljesítmény egyedi megítélését. A tesztkövetelmények sokféle biztosítása (objektivitás, megbízhatóság, érvényesség), valamint az egyszerű alkalmazás, a kevés idő- és anyagráfordítás az oka, hogy a d2-teszt a leggyakrabban használt pszicho-diagnosztikai teszt Németországban. Külföldön is elterjedt, már hozzáférhető angol, francia, dán és portugál nyelven. Brazíliai kiadása saját norma szerinti adaptáció. A kézi útmutató 8. kiadását alaposan átdolgozták, tartalmilag jelentősen bővítették. Az újdonságai közé tartozik, egy új, igen megbízható és a "meghamisításnak ellenálló" koncentrációs teljesítményérték bevezetése. Ez lehetővé teszi egy új diagnosztikai diagrammal ellátott értékelőlap használatát, megkönnyítve a kiértékelést, elemzést és értékelést. Tartozéka még az új megbízhatósági és érvényességi kimutatás. Számos vizsgálati adat mutatja az eljárás széleskörű felhasználhatóságát és sikerességét a következő területeken: közlekedés, ABO, sport, gyógyszerkutatás,  pedagógia, klinikum, neurológia, pszichiátria, orvosi pszichológia. A tesztet hazánkban több év óta használják.  Hazai kiadása és forgalmazása megszűnt a szerzői jogról szóló törvény hatályba lépése óta, angol és német nyelvű, jogtiszta változatban forgalmazzuk. Javasoljuk a felhasználók számára, hogy tesztjüket cseréljék ki az eredeti változatra, amelyhez minden segítséget biztosítunk.

Megbízhatóság

Az értékek GZ-F (egyszerűen javított mennyiségi teljesítmény), GZ-2F (duplán javított mennyiségi teljesítmény) és a KL (koncentrációs teljesítmény) erős kapcsolatban vannak (középérték r>,93). Várhatóan az abszolút és relatív hibaérték közötti összefüggés is jelentős (F,P%) Tekintettel a belső konzisztenciára a d2-teszt számos vizsgálatban nagyon megbízhatónak bizonyult (r>,90), a stabilitási mutatói is megfelelőek.

Érvényesség

Szerkezeti, faktoriális és tapasztalati érvényességét sok vizsgálat igazolja.

Normák

Nem-, korcsoport és iskola-specifikus normák a 9-20 éves korosztályhoz (N=3132 fő), a 19-59 éves korosztályhoz (N=3000 fő). 

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

HANS ZULLIGER 

ZULLIGER tábla-teszt

eredeti cím

  Der Zulliger-Tafeln-Test

 Kiadó
Verlag Hans Huber Bern. (Copyright 1951)

A teszt felvehető gyermek/fiatal kortól kezdve egyéni és csoportos formában. Diapozitív formában is létezik. Eredményei megegyeznek a RO. teszttel. (F. Salamon, A. Friedemann) Három táblából áll. H. ZULLIGER tesztjét eredetileg a véderő kérésére fejlesztette ki, kiküszöbölendő a RO. teszt egyes hátrányait. (Csak egyéni vizsgálat, nagy időigény, bonyolult értékelés, más teszttel való ellenőrizhetősége, stb. Csoportos tesztfelvétele lehetséges diapozitív vetítéses használatával.) 

Előnyei

 • Egyéni és csoportos felvételre alkalmas

 • Rendkívül gyors tesztfelvétel és értékelés

 • Előszűrésre vagy kontroll tesztként kiváló

 • Egyszerű lokalizáció

 • Jelkészlete szűkítetten megegyezik a RO-éval 

 • Eredményei megegyeznek a RO-éval. (Kivéve V. oszlop.) 

A tesztnek létezik hazai szakirodalma is. A teszt folyamatosan kapható.

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

JOHN C. RAVEN

http://www.johnraven.co.uk

HALADÓ PROGRESSZÍV MÁTRIXOK

eredeti cím
 
Advanced Progressiv Matrices (APM)

Kiadó
Oxford Psychologist Press Ltd.,1962

A jogtulajdonos hazai képviselője
EDGE 2000 Kft.

A teszt  használatát felnőtt korosztály, egyéni és csoportos vizsgálat esetén ajánljuk. Első változatát 1943-ban a brit hadsereg számára dolgozták ki. 1947-ben készült el a 48 feladatból álló változata. 1962-ben nyerte el végleges formáját: két tesztfüzetben két részre bontott feladatokkal. A teszt célja, hogy az átlagosnál magasabb intellektuális képességű személyek eduktív és reproduktív képességeit mérje. Mivel ezek a fogalmak nem igazán közismertek, ezért reméljük, hogy senkit nem bántunk meg e két fogalom ismertetésével. Eduktív képesség az, ami lehetővé teszi a személynek, hogy jelentést találjon a káoszban. A reproduktív képesség lehetővé teszi számára, hogy használja a megtalált és megőrzött információ készletét. A teszt moduláris megoldása miatt rendkívül alkalmas előszűrésre, kiválasztásra stb. Ez jelentős vizsgálati időmegtakarítást eredményez. Természetesen időkorlát nélkül is használhatók a füzetek. Ilyen esetben például programozók kiválasztásához rendkívül hatékony eszköz. A teszt további előnye, hogy létezik magyar nyelvű használati útmutatója. Ebben szakmai ismertetőn kívül összehasonlító- és átszámító normatáblák is találhatók. Érdekessége, hogy több nemzet esetén a mintavétel már 12 éves korosztálytól megtörtént. Sajnos több ok miatt a teszt magyar standardja még nem készült el. Külön előnye ennek a teszttípusnak, hogy egyes életkoroknak, illetve intelligencia szinteknek megfelelő változata létezik. (Gyermek, sztenderd, parallel változatok.) A teszt egyéb kiegészítő tartozékai pld.: magyar nyelvű kézikönyve kapható. 

Tesztfelvételi idő

10+30 perc illetve időkorlát nélkül.

A teszt kiértékelési ideje

Maximum 5 perc.

Egyebek

A tesznek létezik számítógépes tesztfelvevő és értékelő programja. Érdeklődj!

A teszt készítőjének munkásságával megismerkedhetsz a képre kattintva!

John C. Raven

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

JOHN C. RAVEN

HALADÓ PROGRESSZÍV MÁTRIXOK

kézikönyve

eredeti cím
 
Guide to the use of Raven`s Advanced Progressive Matrices and Mill Hill Vocabolury Scale in Occupational Settings

and

Manual for Raven Raven`s Progressive Matrices and Mill Hill Vocabolury Scale in Occupational Settings 

1993 -

A jogtulajdonos hazai képviselője az EDGE 2000 Kft.

A szerző, John C. Raven kézirata alapján készítette el a  kézikönyv magyar változatát az SHL Hungary Kft. A kötet erősségei:

 • Bemutatja a teszt összefüggését a Mill Hill Szókincs teszttel

 • Részletesen ismerteti a teszt mérési mutatóit

 • Összehasonlító táblázatai (életkor, etnikai hovatartozás, szociális-gazdasági státusz) segítik az eredmények hazai és nemzetközi összehasonlítását

 • Külön érdekessége a kéziratnak, hogy tartalmazza az átszámítást (oda-vissza) az SPM-APM tesztek között

 • Szemléletes példák

 • Pontos, részletes magyarázó jegyzetek

 • Rengeteg szakirodalmi hivatkozás

 • Irodalomjegyzék 

 • 105 lap

 • A4 formátum

 • Spirálkötés

 • Kedvező ár

*Megrendelem! 

A teszt készítőjének munkásságával megismerkedhetsz a képre kattintva!

John C. Raven

Vissza a lap elejére

H. A. MURRAY

Tematikus észlelési teszt 

Eredeti cím
 
Thematic Apperception Test (TAT)

Kiadó
Verlag für Psychologie - Dr. C. J. Hogrefe, Göttingen, 1991
(3. korrigált kiadásban.)

A szerző tesztjét 1935-ben dolgozta ki, amelynek többször átdolgozott változatát 1943 óta napjainkban is használják. 

4 éves kornál idősebb gyermekek és felnőttek egyéni vizsgálatához ajánlott teszt. A személyiség és neurózis diagnosztikát szolgálja. A 31 képtábla tesztfelvétel ideje kb. 100 perc. 1989-ben kiadtak hozzá egy pszichoanalitikus megközelítésű szakkönyvet. Magyar szerzőtől is létezik hozzá szakirodalom. Forgalmazása szünetel. 

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

LÜSCHER Diagnosztika

eredeti cím
 
LÜSCHER Diagnostik 

Kiadó
Color-Test Verlag AG, Luzern 1949-2004.

A teszt  használatát felnőtt korosztály, egyéni vizsgálat esetén ajánljuk. Első változata 1949-ben jelent meg. A tesztet, annak színtábla tartalmát és értékelését a szerző azóta többször is átdolgozta. Megpróbálta a pálcika és csap rendszereken alapuló eltérő pszichofiziológiai és érzelmi,  pszichés történéseket kísérleti és gyakorlati eszközökkel összehangolni. Az egymásnak történő megfeleltetésük ma már szinte tökéletes. Az eredeti színtáblákat emiatt kiegészítette egy forma táblával. A színtáblák már műfényben is használhatók. A teszt lapjai  finoman tisztíthatók. A teszt  színek választásán alapuló, könnyen és gyorsan felvehető és kiértékelhető. Felvételi ideje maximum 10 perc. Klinikai változata folyamatosan kapható.

A teszt hazai bevezetésében óriási mérföldkőnek számít ma is: Rókusfalvy-Povázsay-Sípos-Halmi: Az affektivitás vizsgálata. A LÜSCHER-teszt alkalmazási lehetőségei és standardizálása című könyv, amely az Akadémiai Kiadó gondozásában 1971-ben jelent meg. Sajnos ma már csak nehezen hozzáférhető. Bemutatja a teszt eredeti elméleti hátterét, használatát, a színek részletes jelentését, értékelését. Bepillantást enged a teszt hazai bevezetését megalapozó kísérletekbe. 

Egyetemi jegyzetként a teszt kézikönyve rövid ideig kapható volt. (Matolcsy Zsuzsanna: Lüscher-teszt, Debrecen.)

Nem szabad megfeledkeznünk egy másik hazai szakemberről sem, akinek munkássága rávilágított a színek és betegségek kapcsolatára. A teszt készítője a teszthez tartozó kézikönyvében hivatkozik is rá a pszicho-szomatikus előrejelzések című részben: Dr. Kopp Mária. Munkatársaival, köztük Dr. Szendi Gáborral e teszttel érdekes kutatásokat végzett. 

A Max Lüscher-Intézetről bővebben olvashatsz:

http://www.luscher-color.com/english/index.htm

http://www.luscher-color.com/deutsch/index.htm

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

Borwin Bandelow

Pánik és agorafóbia skála (PAS)

eredeti cím

  Panic and Agoraphobia Scale (PAS)

 Kiadó
Hogrefe & Huber Publishers (1951)

Alkalmazási terület

A teszt kézikönyve jelenleg angol és német nyelvű változatban kerül kiadásra. A teszt kérdőíve magyar nyelvű változat. (Fordította Arató M.)

A PAS a legelső skála az agorafóbiával párosult vagy agorafóbia nélküli pánikzavar súlyosságának mérésére. Kompatibilis a DSM-IV és az ICD-10 besorolással és kapható önelemző, valamint a „megfigyelői” változat. A PAS-t speciálisan a drog- és pszichoterápiás kezelések eredményességének vizsgálatára fejlesztették ki. Az angol skálán kívül kapható arab, dán, holland, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, portugál, szerb-horvát, spanyol, svéd és török fordításban. A PAS-nak kitűnő pszichometriai tulajdonságai vannak és gyorsan használható (a „megfigyelői” változat 5-10 perc alatt elvégezhető). Sikeresen alkalmazták mind a placebós, mind a nyílt kezelési kísérletekben. Használható klinikai és kutatási célokra is. A kézikönyv bemutatja a skála felépítését, hogyan kell használni és kiértékelni az eredményeket és részletezi annak pszichometriai tulajdonságait. Mind a két változat, az önelemző, és a „megfigyelői” is ismét megjelent mind a 17 nyelven.

Objektivitás

Reliabilitási mutatója a teszteknek r=.78

Kézikönyv

Érdekessége, hogy a többféle nyelven kiadott kérdőívek mintáit is tartalmazza!

Tesztek

Önelemző kérdőív: 4 item, összesen 13 kérdés, kérdésenként 5-féle válasszal.

Megfigyelő kérdőív: 5+1 item, 13 kérdés, eltérő felelet/választás számmal.

A kérdőívek használata létszámhoz kötött, 50 főig engedélyezett!  

A teszt magyar nyelvű kérdőívvel és angol nyelvű kézikönyvvel kapható.

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

S. R. HATHAWAY, J.C. Mc. KINLEY

 ROLF R. ENGEL

(Hrsg. der deutschen Adaptation) 

Az MMPI-2 teszt

eredeti cím

  Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2™

Átdolgozott, német nyelvű, felújított kiadás 2000

 Kiadó
University of Minnesota Press 

engedélyével

Verlag Hans Huber 

18 éves kortól, egyéni és csoportos vizsgálat keretében végezhető. A teszt jelenleg két nyelven forgalmazott. Eredeti változata angol, átdolgozása német nyelvterületen honosodott meg.  Az MMPI-2 teszt átdolgozott és teljesen újjáalakított változata az egyik legtöbbet használt objektív klinikai személyiségtesztnek, a Multiphasic Personality Inventory (MMPI) tesztnek.  A német MMPI-2 567 tételéből 310 változatlan, 108 tételt újra szerkesztettek, 149 tételt nyelvileg átalakítottak. Ez utóbbiak eredete az MMPI-Saarbrückenre vezethető vissza. Az újraszerkesztett tételek a klinikailag legfontosabbnak minősíthető témákra vonatkoznak. (Pld.: gyógyszerfüggőség, öngyilkossági tendenciák, az "A" típusú viselkedési minta, családi beilleszkedés, munkahelyi magatartás, pszichoterápiához való hozzáférhetősége az egyénnek, stb.) Az MMPI első 370 tételéből kialakított érvényességi skálák és a tíz klinikai alapskála összetételében azonos maradt a kompatibilitás érdekében. (Tartalmi változtatás nélkül használhatók, átvehetők.) Pótlólag a teljes tételsorból 15 faktor-analitikusan szerkesztett új homogén tartalom skálát és komponens skálát alakítottak ki, amelyek átfogó értékelést adnak a zavart pszichés állapot valamennyi területéről. A német értékelés 1000 fős reprezentatív minta alapján készült. A teszt kézikönyve részletes normákat, adatokat és skálákat tartalmaz. A táblázatok segítik az MMPI és MMPI-2 alapján történő összehasonlítást. A kézikönyv korábbi kiadásához képest sokkal gazdagabban és részletesebben ír e tesztek klinikai értelmezéséről. Új és érdekes szolgáltatás is tartozik a teszthez. A kitöltött válaszlap elfaxolása után a felhasználó néhány percen belül megkapja faxon írásban a vizsgálati eredményeket, az adatok részletes és teljes kiértékelésével, elemzésével együtt.   

Felvételi és feldolgozási idő

Körülbelül 60-90 perc.

Normák

N=1007 fős reprezentatív minta alapján kialakított és szabványosított.

 *Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

 Carina COULACOGLOU

Mese-teszt

eredeti cím

  Fairy Tale Test (FTT)

Átdolgozott és felújított 3. kiadás 2005

A szerző kizárólagos hazai képviselője

Magyar nyelvű változat. 6–12 éves gyermekek egyéni vizsgálatára alkalmas új szemléletű és módszertanú projektív teszt. Felhasználható gyermekotthonokban, igazságügyi szakértői tevékenységhez (pl. gyermekek elhelyezése), pszichés-, magatartási- és viselkedési problémák okainak a feltárására, a klinikai pszichológiai tevékenység  során (kutatási eszköz, a terápiás folyamat hatékonyságának mérőeszköze), nevelési tanácsadásban, gyógypedagógiai munkában (pl.: tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek, szellemileg enyhén visszamaradott gyermekek) és az oktatásban. A teszt népszerű, minden gyermek által ismert meséken alapszik. A hagyományos projektív tesztekhez képest a gyermekeknek választási lehetősége is van a mesék alapján készített képek között! A képek emberi viszonyokat, érzelmeket és általános értékeket tükröznek. A mesék és a képek alapján a mesefigurákra és helyzetekre vonatkozó célirányos kérdésekre válaszolnak a gyermekek. A teszttel  29 személyiségjellemző vizsgálható:

 •  Agresszió - A típusú

 • Agresszió - B típusú: védekezés, irigység, instrumentális, megtorlás

 • Agresszió - dominancia

 • Agressziótól való félelem

 • Alkalmazkodás a mese tartalmához

 • Ambivalencia

 • Anyagi javak utáni vágyakozás

 • Anyával való kapcsolat

 • Apával való kapcsolat

 • Birtoklástudat

 • Bizarr (értelmetlen, kreatív, zavart, neurotikus)

 • Depresszió

 • Egyéni elkülönülés tudat

 • Elismerés-szükséglet/igény

 • Felsőbbrendűség utáni vágy

 • Ismétlések

 • Kapcsolatok/hovatartozás (affiliációs) szükséglet

 • Moralitás

 • Orális agresszió

 • Orális szükségletek

 • Önbecsülés

 • Segíteni vágyás

 • Szeretetszükséglet

 • Szexuális gondolatok/problémák

 • Szorongás (archaikus-, szeparációs-, kasztrációs szorongás/félelem)

 • Védelemszükséglet

A teszt hatékony vizsgálati eszköz klinikai szakpszichológusok kezében. Átlagos vizsgálat során 8-18 személyiségjellemző tárul fel. A kézikönyv a felsorolt változók részletes ismertetésén és értékelési útmutatóján kívül esettanulmányokat, összehasonlító életkori és egyéb normákat, ajánlásokat tartalmaz. A tesztfelvételben nagy segítséget nyújt a teszt mellékletében található tesztfelvételi jegyzőkönyv.

A teszt felvételi ideje

Esetenként változó, kb. 45 perc, amelyet egy ülés alatt be kell fejezni.

A teszt kiértékelési ideje

Gyakorlattól függően 30-60 perc.

Normák

N= 873 fő, egyéb adatok a magyar nyelvű kézikönyvben.

Igényelt szakképzettség

Klinikus és/vagy gyermekklinikus szakpszichológusi képzettség.

A tesztcsomag  tartalma

Kézikönyv (148 oldal, A4 méret)

1 példány

Interjú jegyzőkönyv (12 oldal, A4 méret)

10 példány

21 meseképből álló kártyacsomag (A5 méret)

1 csomag

nincs kép

Könyvjelző

1 példány

A komplett tesztcsomag ára

 38 900 Ft

Egyéb szolgáltatások

Terveink szerint rövid időn belül minden regisztrált felhasználónk (vásárlónk)  számára hazánkban egyedülálló szolgáltatásokat indítunk a szolgáltatás jellegétől függően térítésmentesen és/vagy  jelentős kedvezményekkel! Közös munkánkat tesztvásárlásoddal segítheted!

MESE-teszt oldalunkon részletesen megismerkedhetsz a teszt fejlesztésének történetével, a hazai változat készítőivel, a mesék pszichológiájával és a folyamatosan fejlesztett javasolt szakirodalmakkal!

*Megrendelem! 

Vissza a lap elejére

 

SZONDI LIPÓT

Szondi-teszt

eredeti cím

  Experimentelle Triebdignostik

 Kiadó
Szondi-Verlag, Zürich 

Copyright 1947 by Verlag Hans Huber, Bern 

A projektív technikájú, arcképeken alapuló teszt a felnőtt korosztály egyéni vizsgálatára alkalmas. Használata szakképesítéshez kötött. Főbb felhasználási területei: munkapszichológia, közlekedéspszichológia, klinikum. A teszt gyorsan elvégezhető és kiértékelhető. A teszt forgalmazása szünetel.. 

Felvételi és feldolgozási idő

Körülbelül 10 perc

Normák

Nem közölt

Tartozékok

Szondi-teszt                                                            6X8 db arckép

Szondi-teszt Tableau (értékelőlap)                   10 db  

A tesztről rendkívül jó szakmai ismertető található:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szondi-teszt

A teszt magyar nyelvű szakkézikönyvét kedvezményesen áron, folyamatosan forgalmazzuk. Kattints: A Szondi-teszt (Szondi Lipót)

 *Megrendelem! 

Vissza a lap elejére